Toti avem puterea de a sfinti.

In ultimele mele articole ti-am vorbit despre cum folosesc eu apa ca terapie si ti-am mai spus ca apa are memorie.

Iti spuneam eu ca putem schimba structura apei prin cuvinte. Aceasta putere poate fi benefica sau nu. Depinde cum alegem sa o folosim. Bineinteles ca nu am inventat eu nicio roata. Aceste lucruri se stiu de cand lumea numai ca acum noua ne cam place sa ne jucam de-a omul modern.

Eu una ma simt binecuvantata ca am aflat aceasta taina. Ma simt mai in siguranta. Mai unita cu natura si mai constienta de valoarea sa.

Omul sfinteste locul.

Eu stiu ca aceasta expresie este folosita pentru acei oameni, care, pe oriunde ar trece ei lasa ceva bun in urma lor. Lasa o vorba, o mangaiere, o poveste.

Cum fac asta? Prin puterea cuvintelor lor. Prin felul in care ii ating pe oameni.

Imi place mie sa mai cred ca orice om poate sfinti locul. La propriu. Nu trebuie sa fii preot ca sa poti sfinti insa ai nevoie de credinta. Credinta ca acest lucru este posibil.

Eu, de exemplu cand m-am mutat in apartamentul in care locuiesc acum, l-am sfintit.

Am pus intr-o cadelnita tamaie pe o bucata de jaratec si m-am plimbat prin casa cu ea si cu gandurile bune. Asta, dupa ce m-am potolit din ras caci m-am amuzat in prima faza.

Daca esti mai pus pe glume, asa cum sunt eu uneori, nu iti trebuie nici tamaie, nici jaratec. Gandul bun si cuvintele rostite cu credinta sunt mai mult decat suficiente.

Dupa ce mi-am adunat concentrarea, m-am plimbat prin casa si i-am vorbit acesteia ca si cum ii vorbesc unei persoane. I-am transmis ganduri bune si iubire. I-am transmis ganduri de bucurie, de sanatate, de prosperitate, de luminare si tot ceea ce am simtit eu sa ii spun.

Asta poate face oricine are inima deschisa si crede ca noi, oamenii, suntem mai mult decat corpul pe care il vedem zilnic in oglinda.

Am zis asa: “Binecuvantez aceasta casa cu iubire, cu intelegere, cu armonie si cu belsug. Fie ca in toate zilele bucuria sa fie aici. Bucuria si veselia. Iti multumesc!” Si cam atat.

Repet ori de cate ori simt: trimit iubire acestei case. O binecuvantez cu iubire!

De ce fac asta ? Pentru ca inaintea mea sigur au locuit diverse persoane aici si cum spuneam mai sus, omul sfinteste locul insa nu intotdeauna este valabil. Unii oameni lasa energii apasatoare, mai putin benefice asa ca este nevoie sa le curatam.

Eu cred ca noi, ne lasam pe noi in casele in care traim. Parti din noi. Pe oriunde trecem lasam ceva din amprenta noastra energetica. De aceea este foarte important cum si ce gandim in fiecare moment.

Toate cuvintele sunt energie. Noi suntem energie. Totul este energie.

Orice poate fi sfintit. Mai ales mancarea are nevoie sa fie sfintita.

Cand vine vorba de mancare, am multe dubii. De care, de unde si cat ? Daca pot sa aleg, aleg bio. Dar nu intotdeauna sunt multumita de ce gasesc pe etichete, chiar daca sunt biologice.

In acest caz, minunatiile acestea de Pamanteni, care suntem noi, oamenii, putem recurge la puterea cuvintelor. Si putem sa ne sfintim singuri mancarea si sa o purificam.

Este de ajuns sa spunem: Binecuvantez aceasta mancare cu iubire. Ii multumesc ca s-a sacrificat pentru mine si ma bucur ca imi ofera tot ce are ea mai bun. Ii multumesc ca ma hraneste.

Si uite asa am sfintit si mancarea. Putem sa facem asta cu orice aliment. Orice obiect. Chiar si cu banii: Binecuvantez acesti bani cu iubire si ii inmultesc.

Stiu ca la noi se spune ca banii sunt ochii…dar hai sa vedem cum ne ajuta asta cand ne platim cumparaturile. Nu prea ne ajuta, nu-i asa? Pentru ca si banii sunt energie si au si ei nevoie de iubire este foarte important cum ii tratam.

Mai departe vreau sa impartasesc cu tine doua practici foarte pretioase. Am citit despre ele in mai multe surse.

Scrisul are putere.

Atunci cand vreau sa realizez un lucru, eu il scriu. Am aflat de ceva timp despre tehnica scrisului si despre cata putere sta in cuvintele asternute pe hartie. Iar daca li se transmite si iubire se implinesc adevarate minuni.

  • Ia o bucata mica de hartie.
  • Scrie pe ea ceea ce ai nevoie sa traiesti. De exemplu, iubire sau claritate sau solutia X sau sanatate. Orice.
  • Lipeste hartia pe un pahar sau aseaza paharul pe bucata de hartie.
  • Toarna apa in pahar.
  • Bea. In acest fel vei bea nu doar apa ci apa structurata dupa vibratia cuvantului scris.
Apa poate fi structurata.

Apa, pentru ca inregistreaza in memoria ei toate vibratiile, fara filtru, si pentru ca inregistreaza si tot procesul prin care a fost tratata, ea are nevoie sa fie structurata pentru a fi cat mai benefica pentru organismul nostru.

Pentru ca apa se gaseste in tot, deci si in mancare, aceasta poate fi si ea, structurata.

Cum se face asta ? Cu ajutorul muzicii, sau a cuvintelor. Savantul japonez Masaru Emoto ne sfatuieste sa difuzam muzica clasica pentru a structura apa sau pur si simplu sa ii spunem cuvinte frumoase, de vibratie inalta, cum ar fi iubire.

Poti face asta oricand ai nevoie sau chiar iti poti forma un obicei din a structura apa si mancarea.

Acum ca stiu toate aceste lucruri ma simt mult mai linistita si sper sa te ajute si pe tine.

Cu intentie buna!

2 thoughts on “Toti avem puterea de a sfinti.”

  1. Valentin says:

    Plăcut şi frumos! Bravo pentru inspirație şi pentru tot ceea ce faci,ceea ce creezi TU şi aduci în sufletul oamenilor ,nu mă aşteptam până ce am vazut o reclamă pub. pe net aşa am descoperit blogul …Oameni ce te cunosc sunt mândri de tine.

    1. Buna Valentin! Iti multumesc pentru apreciere si pentru ca ma citesti. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *